Известие

Collapse
No announcement yet.

Писна ми да ми крадат неща по колата

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Писна ми да ми крадат неща по колата

Колеги кажете някакво спасение от крадливото племе.За една година два пъти ми крадът светлоотразител от задната броня,да отбележа че не съм го изгубил,защото много добре си личи как е ровено с отверка,а пък преди около 7-8 месеца другия го бяха пипнали.Но това не е всичко,също така решетчицата на единия халоген.Имам чуството че съм си написал на колата сваляйте какво можете,без пари е.Вече се чуда какво да направя,да зема да ги залепя с най якото лепило,та ако некой пипне поне да му се счупи у ръцете.НО най жалкото от цялата тая работа е че този който си пазарува не вярвам да кара голф или ауди или друга марка кола ,а определено е алфа,иначе не виждам за какво може да му е ,или пък не вярвам да си ги сложи някое цигане на колелото
    Alfa Romeo 156 1.8TS

На мен пък ми писна всеки път като си измия колата да откривам нови драскотини, вдлъбнатини и т.н. Как аз като паркирам внимавам как си отварям вратата и винаги гледам да има място около колата, а другите блъскат вратите като говеда.

Иначе си прав, явно има и крадливи алфисти, но те едва ли се подвизават във форума.

Comment

Първоначално публикувано от Montero881988 Покажи съобщение
      ... НО най жалкото от цялата тая работа е че този който си пазарува не вярвам да кара голф или ауди или друга марка кола ,а определено е алфа,иначе не виждам за какво може да му е ,или пък не вярвам да си ги сложи някое цигане на колелото
      Е какво му е жалкото, смяташ, че една част от хората с алфа не са заклети келеши? Че то голямата част изобщо не са влизали във форум, а ти ги смяташ и за колеги...
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

И на мен много неща са ми писнали, но определено това не е раздела в които да ги обсъждаме.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
        X